Värm oljan lätt i en liten kastrull. Lägg i chiliflakes och sichuanpeppar. Dra från värmen. Låt svalna en liten stund.
Lägg i vitlök, salladslök, jordnötssmör, soja, svart risvinäger och honung. Blanda väl.
Krispigt fläsk
Stek fläskfärs på medelvärme till den släppt fett och blivit krispig. Tillsätt salladslök, bönpasta, sherry och socker. Låt
det hela fräsa in i köttet och ge det en gyllenbrun färg.
Nudlar
Koka nudlarna enligt anvisning på förpackningen.
Lägg spenat i ett durkslag. Häll av nudelvattnet över spenaten så den blancheras lätt.
Fördela kycklingbuljong i 4 djupa skålar. Fördela såsen i skålarna, lägg i nudlar och toppa med fläsk, spenat och salladslök samt jordnötter. Servera genast och låt var och en röra runt med pinnar i skålarna innan man hugger in.