Börja med salsan. Halvera körsbärstomaterna. Finhacka knipplök och vitlök och blanda ihop ingredienserna i en serveringsskål och ställ åt sidan.
Skär avokadon i fina skivor, pressa över saften från en halv lime och salta. Låt vila.
Tacofisk
Hetta upp en stekpanna till halvhög värme.
Blanda kryddblandningen, paprika, vitlökspulver, oregano, cayennepeppar och malen spiskummin i en skål. Vänd ner fiskfilén i kryddblandningen och se till att fisken har fått kryddor runt om.
Stek fisken i 4-5 minuter på varje sida tills den är genomstekt.
Förbered tillbehören till fisken med gräddfil, limeklyftor, korianderblad, strimlad rödlök och kål.
Lyft fisken från stekpannan och bryt isär med en gaffel.
Lägg fisken i de värmda tortillabröden och lägg små bitar av allt i bröden. Wrap upp och njut!