"Den här kakan är som en toscakaka, fast med kokos istället för mandel. Den görs med farinsocker som enda sötning och blir väldigt kolaaktig i smaken. Detta är en av de saftigaste kakorna jag bakat, helt klart!" /Frida
Sätt ugnen på 175. Vispa kikärtsspad och socker vitt i en bunke. Blanda de torra ingredienserna i en bunke för sig, sikta ned dem i smeten och vänd ihop. Tillsätt olja och vatten och blanda till en jämn, klumpfri smet.
Smörj och bröa en springform, 20 cm i diameter, och bred ut smeten i den. Grädda mitt i ugnen i 40 minuter. Gör kokostoscan under tiden.
Blanda alla ingredienser utom kokos i en kastrull på medelvärme och låt smälta samman. Dra av från plattan och rör i kokosflingorna.
Ta ut kakan ur ugnen och bred kokostoscan över. Grädda mitt i ugnen i ytterligare 15–20 minuter. Låt kakan svalna i formen.