Lägg mjölet i en stor bunke och rör ned det varma vattnet, lite i taget under omrörning. När allt vatten är i, knåda ihop degen med händerna. Börja med några gånger i bunken och sedan cirka 5 minuter på bänken tills den är slät och jämn. Vira in i plastfolie och låt vila minst 20 minuter.
Finhacka fläskkarrén med en kniv tills det blir en färs eller tills det är finhackad. Rör ihop alla ingredienser till fyllningen. Se till att arbeta smeten ordentligt tills du får en riktigt slät smet. Detta gör att fyllningen håller ihop och får rätt textur. Smaka av fyllningen genom att steka på en bit i panna.
Dela degen i två bitar. Plasta in den ena eller lägg under en fuktig kökshandduk och rulla ut den andra till en 3 cm tjock korv. Skär i jämnstora bitar, à ca 9 g. Kavla ut varje degbit till en 7-8 cm stor cirkel . Lägg på fyllning och vik ihop till dumplings.
Dippsås med thaibasilika
Stöt thaibasilika, vitlök, chili och 1 msk socker i en stor mortel. Mortla till en pasta.
Tillsätt därefter limesaft, fisksås, risvinäger, vitvinsvinänger, soja och den resterande mängden socker. Rör om tills sockret har lösts upp.
Vid servering
Hetta upp ca 2 msk olja i en stekpanna. Stek dumplingarna i 2-3 minuter tills de fått en fin gyllenbrun färg på undersidan. Tillsätt vatten så att det täcker hela botten av stekpannan, ca 1-2 dl beroende på hur stor stekpannan är, och täck med lock. Låt de ångkoka i 6 minuter under lock. Ta sedan bort locket och låt dem bli krispiga på undersidan.