Putsa köttet men ta inte bort fettet. Gnid in biffen med salt och peppar och lägg den med den feta sidan uppåt i en långpanna. Stick in en stektermometer i den köttigaste delen.
Stek biffen i nedre delen av ugnen. Ta ut den när termometern visar 57-67°. Vispa ur pannan med hett vatten eller buljong. Sila upp köttskyn i en kastrull. Svep in biffen i folie medan du gräddar Yorkshirepuddingen.
Vispa ihop äggulor, mjöl, mjölk och salt, samt bakpulver till en jämn smet. Vispa vitorna hårt och vänd ner dem. Häll upp smeten i en smord ugnsform. Slå lite smält margarin över och grädda den mitt i ugnen cirka 30 minuter.
Förväll lökarna några minuter med skalet på i rikligt med vatten. Slå bort vattnet, spola med kallt vatten och skala dem. Stek lökarna i smör tills de blivit vackert ljusgula.
5.
Värm skyn och häll upp den i en såskopp. Skär upp rostbiffen vid bordet. Servera med puddingen, den glaserade löken och eventuellt kokt brysselkål.