Klipp kycklingen i mindre bitar. Skala och krossa vitlöksklyftorna. Olja in botten på en ugnsform. Lägg kyckling och vitlök i formen, salta och peppra.
Blanda runt och ugnsstek tills kycklingen är gyllene och frasig, i cirka 30 minuter. Rör om några gånger under tiden.
Skär bröden i fyra tårtbitar vardera. Lägg dem i en form och häll den nystekta kycklingen och stekskyn med vitlöksklyftorna över. Låt svalna lite.
Blanda yoghurt och harissa i en liten skål, smaka av med salt och peppar.
Skär tomat och sallad i grova bitar och lägg i en skål. Skala och skiva löken tunt och skär även chilin tunt. Lägg i skålen och häll på lite olivolja, krydda med salt och peppar och blanda hastigt runt.
Toppa salladen med harissayoghurten. Pressa lime över kycklingen och toppa med flingsalt. Ställ fram på bordet och njut i goda kamraters lag.