Torka av tofun med lite hushållspapper. Skär därefter tofun i 1,5 cm stora tärningar.
Skala och riv vitlöken. Vispa ihop vitlök, riven ingefära, soja, vatten, sesamolja, srirachasås, limesaft, sirap/honung och majsstärkelse i en skål.
Lägg tofubitarna i en skål tillsammans med 1 dl av woksåsen. Blanda om, så att det kommer ordentligt med woksås på alla tofubitar. Ställ resten av woksåsen åt sidan.
Woken
Koka nudlarna enligt instruktionerna på paketet. Skölj av med kallvatten så att de inte klibbar ihop. Ställ nudlarna åt sidan.
Skala och strimla morot och rödlök. Strimla också kål och paprika.
Stek tofun tillsammans med den marinad som den legat i. Stek på medelhög värme tills marinaden absorberats av tofun och denna börjat bli knaprig på ytan. Ställ tofun åt sidan.
Hetta upp en wok- eller stekpanna med lite olja så att den blir riktigt varm. Stek grönsakerna på hög värme, så att de får lite stekyta.
Spola av bönorna med kallt vatten och låt rinna av.
Häll ner tofu, bönor, nudlar och woksås i stekpannan. Rör om någon minut så att allt blandas och blir varmt och så att woksåsen tjocknar och fäster på grönsakerna.
Servering
Toppa med hackade jordnötter och färsk koriander. Servera direkt!