Lägg upp köttet på en bricka och peppra det. Lägg ett salviablad på varje köttbit. Tryck fast en tunn bit prosciutto på varje köttbit, fäst med tandpetare vid behov. Strö över mjöl på båda sidor av schnitzlarna.
Stek schnitzlarna i olivolja på båda sidor tills de fått fin färg. Börja med prosciuttosidan. Deglacera pannan med citronen.
Förväll blomkålen ca 5 min i kokande vatten.
Hacka löken och tillsätt den till köttsaften tillsammans med vinet och lite hackad salvia. Låt schnitzlarna koka ihop lite med vätskan och tillsätt lite vatten. Lyft upp schnitzlarna efter att de har kokat åt sig lite av vätskan.
Skär morötterna i stavar. Skär upp potatisen i mindre bitar.
Värm upp pannan med citron- och köttsaften och häll ned morötter och potatis. Krossa vitlöksklyftorna med sidan av kniven och tillsätt dem i pannan när potatisen fått fin färg. Tillsätt bönorna i stekpannan.
När alla grönsaker fått fin färg så tillsätt blomkålen och rör om ordentligt. Ha på lite vatten för att ånga upp grönsakerna.
Skiva eventuellt upp lite mer färsk citron och ha på tillsammans med hackad persilja. Servera i stor varm panna tillsammans med schnitzlarna och färska salviablad.