Färska rädisor med dip och rostad quinoa

Färska rädisor med dip och rostad quinoa
Foto: Tv4
Jonas Dahlbom
Jonas Dahlbom

Färska rädisor med dip och rostad quinoa

9 ingredienser

30 m

Enkel och snabb bufférätt på rädisor och smarrig dipp med rostad quinoa!

Ingredienser

portioner4 - 6 bufféportioner
  • 0,5 dl quinoa
  • 2 msk majonnäs
  • 2 msk crème fraîche
  • 2 msk soja
  • 1 msk ingefära, riven
  • 2 tsk shichimi togarashi
  • 1 förp färska rädisor
  • salt
  • olja, till stekning

Gör så här

  1. Koka quinoa mjuk i lättsaltat vatten. Häll av och låt ånga av. Stek sedan knaprig i olja.
  2. Blanda majonnäs, crème fraiche, soja och ingefära. Lägg dippen i en skål. Strö quinoa över och avsluta med shichimi togarashi. Dippa rädisorna i såsen.