Skär upp fisken i bitar som liknar "fiskpinnar ". Vänd bitrana i vetemjöl, ägg och slutligen i panko.
Hetta upp matolja i en kastrull, värm till 170 grader och fritera fiskpinnarna i 3–4 minuter tills de har fin gul färg. Låt fisken sedan svalna på hushållspapper.
Dippsås
Blanda alla ingredienser förutom majsstärkelse, jordnötter, koriander och chili i en kastrull. Låt koka i 3–4 minuter.
Blanda ut majsstärkelse i lite vatten och vispa ner det i kastrullen. Låt det koka upp några minuter. Låt såsen svalna.
Tillsätt jordnötterna, chili, och koriander. Ställ åt sidan.
Färska vårrullar
Fyll en bunke med ljummet vatten och doppa ett rispappersark i taget ca 1 minuter tills det mjuknar. Byt vatten om det kallnar.
Lägg upp arket diagonalt med ett hörn mot dig på en skärbräda i plast.
Placera ett salladsblad horisontellt i det nedersta hörnet mot dig, lägg på lite hyvlad morot, mynta och koriander samt en friterad fiskbit.
Rulla degen tajt över fyllning tills hälften av arket återstår. Vik in det högra och vänstra hörnet över rullen och fortsätt att rulla.
Lägg de färdiga rullarna med skarven nedåt på ett sköljt fat och lägg en fuktig handduk över.