Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Pepparkyckling
Foto: TV4
Pepparkyckling
0
Spara
Av:
Filip Fastén
Från:
Mitt kök
13
ingredienser
Pepparkyckling med chermoula couscous
Kyckling
Så väljer du rätt kyckling i butik
Ingredienser
Peppargrillad kyckling
500 g kycklingfilé [4 st]
1 tsk pepparblandning
5 tsk salt
Chermoula couscous
4 dl couscous
4 dl vatten
1 tsk salt
1 msk chermoula
6 aprikoser, torkade
0,5 dl sötmandel, grovt hackad
1 dl russin
2 tomater, tärnade
1 citron, saften och fint rivet skal
1 dl olivolja
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Pepparkyckling
Krydda kycklingfiléerna med peppar, salt och lägg på grillen eller grillpannan och grilla 7 minuter på varje sida.
Couscous
Koka upp vatten och salt.
Ta bort kastrullen från värmen och tillsätt couscous och chermoula.
Låt svälla under lock i ca 5 minuter.
Tillsätt resterande ingredienser och blanda ihop.
Servera peppar kyckling med chermoula couscous.
Skapa anteckning
Dela
Skriv ut