Blanda salt och mjöl. Tillsätt sedan i smöret i mindre bitar. Ha i olja och slutligen vattnet.
Knåda till en smidig deg.
Dela upp degen i lika stora bitar, som större köttbullar. Lägg bollarna i plastpåsar så att de inte torkar.
Doppa bollarna i mjöl och kavla ut dem, en i taget, till tunna kakor. Grädda i en stekpanna ca 1 minut på varje sida. Stek dem inte längre än att de precis torkat. Slå in bröden i en handduk så att de inte torkar.
Lättfriterad torsk
Hetta upp oljan till ca 70-80 grader.
Skär torsken i kuber och pressa ut lite vätska mot hushållspapper.
Vänd först bitarna i vetemjöl, sedan uppvispat ägg och slutligen i panko.
Stoppa ner bitarna i oljan tills de får en gyllene färg, stoppa ner några bitar åt gången.
Servering
Servera torsken med tortillabräden, strimlad vitkål, crème fraîche smaksatt med citron, koriander och het tacosås.