Blanda de torra ingredienserna i en bunke. Tillsätt vatten och olja. Knåda ihop till en deg.
Dela degen i ca 7 bitar. Rulla varje deg till en boll och kavla ut. De ska vara väldigt tunna.
Stek i en het stekpanna utan olja eller smör. Förvara bröden under en fuktig handduk.
Guacamole
Kärna ur avokadon och pressa sönder köttet med hjälp av en gaffel tillsammans med lök och vitlök. Smaka upp med citronsaft, salt, svartpeppar och lite olivolja.
Mangosalsa
Skala mangon och tärna upp fruktköttet. Blanda med den hackade chilin och smaka upp med limejuice och salt. Blanda ner den hackade koriandern.
Fisktaco
Blanda tomaterna med saltet i en bunke, låt det vila 20 minuter, och häll därefter bort vätskan som saltats ur.
Värm upp frityrolja till 150 grader.
Salta torsken och vänd den därefter i mjöl först, sedan uppvispat ägg och därefter i panko för att få en trevlig dubbelpanering.
Fritera torsken tills den fått fin färg.
Servering
Bygg upp en taco med ett tortillabröd, sallad, tomater, guacamole, friterad fisk och mangosalsa. Vik ihop och njut!