Smakrik middag med grillad fläskkarré, chorizo, bbq-sås och kryddig rödkål. Rätten serveras i mjuka tortillabröd och bjuder på fantastiska smaker som inte lämnar någon middagsgäst besviken.
Skala, halvera och skiva löken. Fräs den mjuk i smör i en kastrull.
Snitta korvarna och gröp ut köttet. Hacka det grovt och lägg i kastrullen med löken. Höj värmen något och låt steka några minuter under omrörning.
Lägg över det frästa i en bunke och låt svalna. Blanda i bbq-sås, sambal badjak och majonnäs.
Hacka persiljan.
Grilla fläskkarrén hårt. Ta från grillen och skär köttet i strimlor. Blanda direkt med chorizo- och majonnäsblandningen. Vänd ner persiljan och smaka av med salt.
Kålsallad
Strimla kålen fint och lägg i en bunke.
Värm upp olja och kryddor i en kastrull. Häll den varma oljan över kålen. Vänd runt och blanda väl.
Servering
Lägg ev tortillabröden på grillen så att de blir lite varma. Fyll dem med fläsk- och chorizoröra samt rödkål. Vik ihop och servera genast.