Klassisk brittisk pubmat på Stefans vis blir ännu godare än originalet med frasigt panerad och friterad torsk, krispig råraka och en ärtkräm med med dill och parmesan.
Skär torskfiléerna i bitar. Salta dem lätt runtom och låt torrimma med resten förbereds.
Mixa ärtor, dill, mandel, parmesan och olivolja till fast kräm/puré. Smaka av med salt.
Riv potatisen på den grova sidan av rivjärnet. Lägg i ett durkslag. Salta och vänd runt. Krama och vrid ut vätskan ur potatisen med händerna. Torka den torr på handduk.
Stek små rårakor av potatisen i smör och rapsolja i en stekpanna. Varmhåll rårakorna i ugnen på ca 90 grader.
Vänd och panera fisken i majsstärkelse, uppvispat ägg och panko.
Värm olja till ca 170 grader i en kastrull. Lägg ner fiskbitarna, några i taget, och fritera till gyllene färg runt om. Ta upp och låt rinna av på hushållspapper. Salta.
Lägg ut en råraka på varje tallrik. Lägg på friterad fisk, ärtkompott och plockad dill.