Friterad tunnbröd toppat med kronärtskockspesto, smulad fetaost och silverlök är en härlig liten rätt att servera som tilltugg eller som del av en buffé.
Skär tunnbröden i 16 trekanter. Hetta upp oljan till 160 grader.
Fritera brödbitarna tills de blir gyllenbruna och frasiga. Låt de rinna av på hushållspapper.
Rosta pinjenötterna i en torr panna tills de blir gyllenbruna.
Mixa kronärtskocka, vitlök, basilika (både blad och stjälkar), riven parmesan, olivolja, pinjenötter och zest från citronen i en matberedare tills den blir krämig. Smaka av med salt och peppar.
Skär silverlök i tunna skivor.
Grovhacka mandlar och rosta de i en torr panna tills de blir gyllenbruna.
Skiva rädisor tunt.
Toppa varje friterad tunnbröd med kronärtskockspeston, smulad fetaost, silverlök, rädisor, rostade mandlar och krasse.