Fröknäcke med lax- och pepparrotsröra

Fröknäcke med lax- och pepparrotsröra

9 ingredienser

15 min

De här snittarna är så enkla att göra och är försvinnande goda. Fröknäcket ger en perfekt crunch till den krämiga laxröran, och en massa god smak av de rostade fröna. Perfekta snittar att servera till påsklunchen!

Göteborgs Utvalda Fröknäcke
Göteborgs Utvalda fröknäcke

Göteborgs Utvalda Fröknäcke

Innehåller hela 50% fröer. Prova och njut av det naturligt goda!

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 1 förp Göteborgs Utvalda Fröknäcke Havre & Solros
  • 150 g kallrökt lax
  • 200 g färskost
  • 0,5 dl crème fraîche
  • 0,5 rödlök, finhackad
  • 1-2 msk pepparrotsvisp
  • 2 msk färsk dill, finhackad
  • salt
  • svartpeppar

Gör så här

  1. Bryt isär fröknäcke till önskad storlek på snittar, och lägg upp på ett uppläggningsfat.
  2. Blanda ihop färskost, crème fraîche, rödlök, dill, pepparrot och smaka av med salt och peppar. Hacka laxen fint och blanda i röran.
  3. Lägg på laxröran på dina snittar. Toppa gärna med lite dill.
TIPS!
Fler tips!
Den perfekta frukosten med fröknäcke Göteborgs utvalda

Fler tips!

Här hittar du mer inspiration och härliga recept från Göteborgs Utvalda!

Läs mer