"Till glöggsangrian serverar jag de snabbaste och enklaste tilltugg du kan tänka dig. Färdiga pepparkaksgifflar med en bit ädelost, en klick fikonmarnelad och rosmarin." /Jenny Finn
Blanda glögg med tranbärsjuice, apelsinsaft, kanelstänger, granatäppelkärnor och apelsinskivor i en stor kanna eller skål. Spara en apelsinskiva till att fukta kanterna på glasen med. Låt stå och dra i ca 20 minuter.
Dekorera glasen genom att blanda kanel och socker på ett fat. Fukta kanten på glasen med en apelsinskiva och doppa sen glasen i blandningen av kanel och socker. Det är bra att förbereda ett tag innan så det hinner stelna ordentligt.
Häll i fruktsodan och is precis innan servering.
Gifflar med ädelost och fikonmarmelad
Skär varje giffel på mitten på längden. Lägg de halva gifflarna med den skurna sidan nedåt.
Skär en liten bit ädelost och lägg på varje. Ha på en liten klick fikonmarmelad och dekorera med rosmarin.