Middag på nolltid med mycket smak blir det med köpt färdig gnocchi som vänds runt i en enkel tomatsås som får god smak av en klick smör, stekt svamp och babyspenat.
Stek pankoströbröd och 1 riven vitlöksklyfta i generöst med olja till gyllene. Salta och peppra, lägg över på tallrik och ställ vid spisen.
Halvera svampen (eller kvarta om svampen är stor). Stek på hög värme i olja till gyllene runtom. Lägg över på ett fat och ställ vid spisen.
Stek lök och vitlök i lite olja till den mjuknar.
Klipp sönder de hela tomaterna i burken och häll i pannan med löken. Smula över timjan, vänd runt och låt puttra i 10 minuter. Smaka av med salt och peppar.
Vänd ner smöret i tomatsåsen och rör om tills smöret smält helt. Lägg i den stekta svampen och låt få ett uppkok.
Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Häll av vattnet och lägg gnocchin tillsammans med riven pecorino och spenat (spara lite till topping) i pannan med tomatsåsen. Vänd runt ordentligt så osten smälter.
Klicka på färskosten, strö över frasiga panko och lite sparad spenat. Servera genast!