Godaste gubbröran med sill och kaviar

Godaste gubbröran med sill och kaviar  NY NY
Foto: Köket.se

Godaste gubbröran med sill och kaviar

11 ingredienser

10 m

Ett riktigt gott och enkelt recept på gubbröra med potatis, purjolök, sill och kaviar. Den här sillröran kommer bli en ny favorit till påskbuffén, midsommar och julbordet!

Abba 5-minuterssill
Abba 5 minuterssill i bitar produkt 2022

Abba 5-minuterssill

Lägg in egen sill på bara 5 minuter - lika god till krämig sill eller med klar lag.

Läs mer

Ingredienser

portioner6 - 8
  • 300 g potatis, kokt
  • 2 ägg, hårdkokta
  • 1 purjolök (liten)
  • 1 förp Abba 5-minuterssill, i bitar
  • 0,5 kruka dill
  • 1 kruka gräslök
  • 0,5 dl kaviar (på tub)
  • 2 dl crème fraîche
  • 1 dl majonnäs
  • salt
  • 6-8 skivor kavring

Gör så här

  1. Hacka potatisen och äggen i cm-stora bitar. Skiva purjolöken fint. Finhacka dill och gräslök.
  2. Blanda samman alla ingredienser till gubbröran, smaka eventuellt försiktigt av med lite salt.
  3. Gubbröran får gärna stå i kylskåp och dra innan servering och går utmärkt att göra dagen innan.
  4. Servera gubbröran på små kavringsbröd utskurna som fyrkanter.
TIPS!
Bra val med Abba!
Klimatstämpel felix

Bra val med Abba!

Vi har beräknat klimatavtryck på våra produkter - se vår stämpel "lågt klimatavtryck" på vår sill.

Läs mer