Skär tomaterna i hälften, placera i en ugnsform. Ringla över olivoljan och balsamvinägern. Salta och peppra rikligt. Lägg i ugnen i minst en timme, 110 grader.
Köttet
Ta ut köttet från kylen så det blir rumstempererat. Salta och peppra ganska mycket. Stek hastigt i olivolja så att det får en fin yta. I med smör, vitlöksklyfta och timjan. Ös köttet med smöret tills innetemperatur är nådd, i detta fall 52 grader (köttet stiger med några grader när det vilar), låt köttet vila i foliepapper i minst 15 minuter.
Majs- och potatiskroketter
Koka potatisen tills den är mjuk. Rosta majsen i en stekpanna utan fett så den får en fin yta. Blanda majsen med potatisen. Smaka av med salt och peppar. Rulla till bollar, panera i mjöl, ägg och till sist panko. Fritera tills gyllenbruna
Chimichurri
Lägg alla örter i en mixer, i med hackad vitlök, hackad chili, rödvinsvinäger och olja. Mixa tills det blir en sås. Smaka av med salt och peppar.