Blanda cashewnötter, rapsolja, ingefära, Garam Masala, spiskummin, kardemumma, honung, salt och cayennepeppar i en mixer. Mixa tills du får ett fin och slät pasta.
Stek pastan i en het panna ca 10 minuter. Tillsätt kokosmjölk och tomater och låt allt koka ihop i ca 15 minuter på låg värme.
Grilla din blomkål och broccoli på en het grill tills dem blir mjuka och får en fin färg. Blanda sedan ner dem i curryn. Låt allt koka i ca 10 minuter.
Myntayoghurt
Grilla citronen. Hacka myntablad och blanda med yoghurt, saft ifrån den grillade citronen och en nypa salt
Mango chutney
Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs lök, vitlök och ingefära i smör och rapsolja i en kastrull. Tillsätt mango, socker, vinäger, senapsfrön och chiliflakes. Koka på låg värme på grillen. Låt den kallna. Ska helst serveras kall.
Naanbröd
Blanda fingervarmt vatten och jäst i en bunke. Vänta 2 minuter och blanda sedan i bakpulver, turkisk yoghurt, olja, salt och vetemjöl. Låt jäsa i ca 2 timmar.
När degen jäst klart kavlar du ut den och formar tortilla bröd, de grillas sen med hjälp av en pizzasten på grillen tills de fått fin färg på båda sidorna.
Pensla med smält smör och strö på kokosflingor innan servering.
Bens ris
Koka upp vatten och tillsätt ris och salt. Låt riset koka halva tiden.
Häll av vattnet med ett durkslag och behåll vattnet i kastrullen. Lägg riset i durkslaget ovanpå kastrullen med vattnet. Täck med folie och låt riset ånga färdigt.
Blanda riset med russin och gurkmeja.
Lok Bhaji
Blanda ihop ägg, mjöl, mjölk, salt, spiskummin, Garam Masala och grovt hackad lök.
Gör sedan små bollar av smeten och fritera på grillen tills de blir bruna och fina.
Serveras direkt med flingsalt tillsammans med curryn, yoghurten, chutney, naan och riset!