3 salladslökar, tunt skivade (spara det gröna till topping)
0,5 morot, riven
salt
Garnering
0,5 gurka, tunt skivad
dijonsenap
rostad lök
Gör så här
Börja med med att pickla löken. Blanda soja, vinäger, socker och vatten och rör om tills sockret löst sig. Lägg i den skivade löken och låt stå och dra.
Skiva gurkan tunt och ringla över 2-3 msk av vätskan från löken. Låt stå.
Blanda majonnäs med vitlök, ingefära, gochugaru, fisksås och sesamolja i en stor bunke. Lägg ner skivad kål, det vita av salladslökarna och riven morot. Blanda väl och smaka av med salt.
Grilla korv och även korvbröd en liten stund.
Lägg korv i bröd, bred på lite dijonsenap och toppa med sojapicklad lök, gurka och kimchislaw. Strö på rostad lök och det gröna av salladslökarna. Njut!