Blanda samman alla ingredienser till marinaden. Häll ner marinaden i dubbla plastpåsar.
Skär kycklinglår filéerna i lite mindre bitar och lägg ner i påsen med marinaden. Blanda om och låt marineras i kylskåp 2-3 timmar, eller över natten.
Trä den marinerade kycklingen på grillspett (olja in spetten först om de är av metall eller blötlägg först om de är i trä) Grilla spetten tills de är helt genomstekta, ca 5 minuter.
Yoghurtsås
Blanda alla ingredienser till yoghurtsåsen. Grilla gärna citronen på grillen först så får den en söt och god smak. Smaka av såsen med salt.
Melonsallad
Skär melonen i kuber, skiva silverlöken fint, gröp ur fröna ur granatäpplet, dela fetaosten i små bitar och hacka myntan grovt.. Blanda samman alla ingredienser till salladen och ringla över olivolja.
Servera salladen tillsammans med de grillade kycklingspetten och yoghurtsåsen.