Börja med marinaden. Blanda soja, olivolja, rökt paprikapulver, vitlök och spiskummin samt nymald svartpeppar. Marinera köttet i detta i minst 30 minuter, gärna över natten.
Blanda ihop alla ingredienserna till aiolin och låt smakerna gifta sig med varandra i ca 20-30 minuter.
Lägg potatis i grillfolie ringla olivolja över, salta och peppra och stäng paketet väl. Lägg på grillen och låt ligga ca 20-25 minuter på indirekt värme. Vänd efter halva tiden.
Klyfta vitkål, låt stammen vara med i alla klyftor så kålen håller ihop på grillen. Dela paprikan i 4 delar vardera. Ringla olivolja över och stänk sherryvinäger och soja på kålen. Salta på paprikan.
Torka av köttet och lägg först på fläsket. Låt grilla i några minuter. Lägg sedan på grönsakerna och till sist flanksteken som endast grillas i ca 3-4 minuter per sida.
Ta av allt från grillen och servera köttet uppskivat på bricka tillsammans med grillad paprika, kål, potatis samt chiliaioli.