Skala, halvera och skiva löken. Fräs den i oljan på medelhög värme tills den mjuknar och börjar få lite färg.
Blanda ner strösocker, salt och peppar. Fortsätt att steka löken tills den karamelliseras ordentligt och blir härligt mörk i färgen. Lägg över på en tallrik och låt svalna något.
Lägg ut brödskivorna och bred på ett generöst lager av ostdipp på varje skiva.
Toppa med karamelliserad lök på två av skivorna och lägg ihop till dubbelmackor.
Hetta upp olivolja i en stekpanna och stek mackorna tills de har fått fin färg på bägge sidor.
Skär mackorna i hälften och servera tillsammans med den krispiga senapssalladen.
Krispig senapssallad
Vispa ihop schalottenlök, vinäger, dijonsenap, salt och peppar i en skål.
Vispa ner lite olja i taget tills du har en homogen dressing.
Blanda dressingen med salladen och servera på direkten. Salladen blir nämligen lite ledsen om den får stå med dressingen för länge.