Skär kycklingen i 2-3 cm stora bitar. Salta kycklingen försiktigt, peppra och stek i en wok eller stor stekpanna i sesamolja till kycklingen är gyllene. Lyft ur woken och ställ åt sidan.
Blanda riven vitlök och ingefära med 3 msk soja, mirin och sake. Ställ åt sidan.
Koka nudlarna enligt anvisningen på förpackningen. Skölj nudlarna i iskallt vatten till de är helt kalla, annars fortsätter de att tillagas. Låt droppa av i en sil eller durkslag.
Lägg nudlarna i en skål och häll på soja, sesamolja och hälften av sesamfröna. Blanda runt väl och ställ åt sidan.
Skala och skär rödlöken i klyftor. Bryt broccolin i små buketter. Skär broccolistammen och morot i mindre. Skär kålrabbin i tärningar. Skär polkabetorna i halvmånar.
Hetta upp woken på nytt till den ryker. Häll i matolja och fräs först rödlök och polkabeta, ca 1 minut. Tillsätt morot, broccolistam och kålrabbi. Efter ytterligare 1 minut tillsätt broccolibuketter, låt fräsa i 1 minut innan kycklingen och såsen hälls i woken. Låt det hela steka samman i 2 minuter.
Bottna portionsskålar med de dressade bovetenudlarna, och toppa med den rykande heta kyckling- och grönsakswoken. Strö på resten av sesamfröna och servera genast!