Hallonpaj på burk med kokos och lime är en nedmonterad paj som är busenkel att göra. Den är även perfekt att ta med sig ut på första grillningen i vår.
Lägg hallon, vatten, syltsocker och lime i en kastrull. Koka upp och låt sjuda i cirka 10 minuter.
Ta från plattan och låt svalna. Ställ i kylen för att svalna helt.
Kaksmulor med kokos och havre
Sätt ugnen på 200 grader varmluft.
Skär smöret i kuber och lägg i en skål tillsammans med resterande ingredienser. Arbeta ihop till en smulig massa.
Lägg kaksmulorna jämnt fördelat på en plåt med bakplåtspapper och ställ in i mitten av ungen. Grädda till gyllene färg i cirka 10–15 minuter. Rör eventuellt om efter halva tiden. Låt svalna på plåten.
Vaniljgrädde
Vispa grädde tillsammans med vaniljsockret.
Dekor
Montera din paj på burk i olika lager och dekorera eventuellt med färska hallon och riven lime.