Skala och riv ingefära och vitlök, blanda ner farinsocker, soja, ketchup och honung. Smaksätt med tabasco.
Baby back ribs
Koka upp en stor kastrull med vatten. Dela lökarna och vitlöken, lägg dem i kastrullen.
Tillsätt svartpeppar och rikligt med salt.
Dela revbenen på mitten så att de ryms i kastrullen och täcks helt med vatten.
Koka dem långsamt under lock i cirka 1 ½ timme.
De är färdiga när köttet börjar lossa från benen. Ta upp revbenen och torka det med hushållspapper, lägg dem på en ugnsplåt och pensla med glazen.
Grilla dem och pensla på mer glaze under grillningen ca 200 grader i varmluftugn. Pensla flera gånger tills de fått en fin färg.
Mozzarellasallad
Skiva och grilla squashen i en grillpanna med lite olja och salt. Halvera tomaterna och bryt isär mozzarellan. Lägg ner allt i en skål. Blanda ner balsamvinäger, honung salt och peppar.
Pommes frites
Skala och skär potatisen och lägg den i kallt vatten. Före friteringen ska potatisen rinna av väl och torkas med hushållspapper eller handduk.
Hetta upp oljan till 175 grader. Fritera den skurna potatisen i omgångar. Den ska bara få en lätt, gul färg. Ta upp potatisen och låt den rinna av, cirka 5 minuter.
Hetta nu upp oljan till 200 grader. Fritera potatisen ännu en gång. Den ska bli knaprig och gulbrun nästan genast.
Låt potatisen rinna av, salta och servera den genast, cirka 5 minuter.