Vispa äggulor och socker pösigt. Tillsätt det kokande vattnet.
Blanda alla torrvaror i en bunke och sikta ner i äggsmeten, vänd ihop allt.
Tillsätt mjölken och sist i med smöret, blanda till jämn smet.
Klä en långpanna med bakplåtspapper, och häll ut smeten i långpannan. Grädda nedre delen av ugnen 12-15 min. Ta ut och höj temperaturen till 250 grader.
Marängen
Vispa äggvitorna på låg växel, när det börjar bli fast tillsätter du socker och vaniljsocker, lite i taget.
Vänd i vinbären (spara några till garnering).
Vill du stansa ut runda formar ut kakan gör du det nu, spara några utan maräng och använd som bottnar sen.
Spritsa ut marängen uppepå, och grädda ytterligare 5 min, längst upp i ugnen. Ha koll så inte marängen bränns.
Servering
Vispa laktosfri grädde. Lägg på marängdelen och klicka lite grädde uppepå marängen, och lägg en vinbärskvist uppepå.