Riv mandelmassan och blanda för hand med strösocker och kakao. #
Vispa äggvitan till hårt skum och blanda försiktigt ned i mandelmasseblandningen.
Klicka ut den färdiga smeten i små fina högar på ett bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader cirka 8-10 min.
Fyllning
Koka upp jordgubbarna, mixa till en slät konsistens och låta svalna. Vispa smör, florsocker och vaniljsocker till en krämig smet.
Blanda sedan i äggulorna en i taget, vispa kraftigt tills krämen går ihop sig fint. Rör då i den avsvalnade jordgubbssåsen.
Sätt en ordentlig klick fyllning på varje mandelbotten (som helt fått svalna). Använd tex en liten sked för att få fram den fina formen och de jämna kanterna. Frys gärna kakorna innan garnering för bästa resultat.
Garnering
Smält den via chokladen över vattenbad eller i micron.
Ta fram de frysta biskvierna och doppa kaktopparna snabbt i den vita chokladen så att fyllningen döljs.
Smält lite mörk choklad och spritsa över fina linjer.