Lägg sedan de varma nötterna i en bakduk och gnugga av skalet. Hacka sedan nötterna fint.
Gör sedan marängen genom att vispa äggvitan med 100 gram av sockret.
När marängen är fast och fluffig så tillsätter du resten av sockret lite åt gången och fortsätter vispa i ca 2 minuter.
Blanda nötterna med potatismjölet och vänd sedan ner blandningen i marängen.
Spritsa sedan ut smeten på en plåt till en stor rektangulär kaka. Grädda i ugnen i ca 12-16 minuter. Bottnen ska ha fått färg men fortfarande vara lite seg.
Passa nu på att vispa grädden (hårt) och skära upp mangon i bitar.
Fyllningen gör du lätt genom att endast blanda den vispade grädden med bärpurén, lite pure åt gången. Sedan sötar du med florsockret. Om grädden är för lös så kan du blanda ner marsanpulver.
Montering
När bottnen sedan är klar och avsvalnad så monterar du helt enkelt ihop bakelsen genom att bre ut grädden på bottnen och sedan strö mangon ovanpå. Rulla sedan ihop till en rulle och ta hjälp av bakplåtspappret.
Ringla sedan smält choklad ovanpå och skär i ca 3-4 cm breda skivor. Dekorera med grädde, mango och blåbär.