Linda in i plastfolie och lägg i kylen i minst 1 timme.
Förvärm ugnen till 175 grader.
Kavla ut degen, täck nio stycken tartelettformar och tryck ut degen i formarna. (I det här receptet fylls tre av pajerna med chokladfudge medan de andra sex får andra fyllningar.)
Täck dem med aluminiumfolie och grädda i ca 8-10 minuter. Ta sedan bort folien och grädda till de får färg, ca 7-10 minuter.
Låt sedan formarna svalna och fyll.
Chokladfudge
Smält samman kondenserad mjölk och mörk choklad på medelhög värme i en kastrull.
Hacka nötterna grovt och blanda ner i smeten och låt svalna.
Häll sedan fudgen i tartelettskalet.
Kaffegrädde
Hacka chokladen.
Varm upp grädde och kaffepulver tills det nästan kokar. Häll sedan kaffegrädden över chokladen och rör om till chokladen är smält, och ställ sedan kallt.
Vispa upp grädden när den är hel kall. Spritsa ut den på fudgen.
Dekoration
Smält tvåredjedelar av den mörka chokladen och tillsätt sedan resterande tredjedel, rör om tills allt är smält.
Ringla sedan ut chokladen på ett bakplåtspapper och ställ kallt i frysens så det stelnar.