Sikta kakao, kokosmjöl, bikarbonat och salt i en liten skål.
Värm smör, choklad och valfri sötning i en kastrull på låg-medel värme och rör om tills sötningen löst upp sig. Ställ åt sidan och låt svalna!
Vispa äggen poröst innan chokladblandningen vispas ner i äggen i en tunn stråle tills allt blandats.
Vänd försiktigt ner de torra ingredienserna och rör om.
Cream cheese
Vispa samman ingredienserna tills smeten blir slät.
Montering
Klä en långpanna med bakplåtspapper, tejpa gärna upp kanterna. Häll därefter i endast halva smeten!
Droppa lite cheesecake smet med en sked, lite i taget tills det täcker smeten och tillsätt därefter resterande smet på samma sätt. Dra slutligen lite lätt med en kniv/gaffel/spatel/sticka för önskat mönster.
Grädda i mitten av ugnen i ca 40-45 minuter, kakan ska vara fast i kanterna och något mer dallrig i mitten. De översta mönstren kommer att få en annan färg, bli lite gyllene. Ta då ut brownien och låt svalna.
Vispa grädden ihop med lite bakpulver och iordningställ chokladdekorationer. Skär därefter bort kanter samt skär ut bitar i valfri form. Garnera/servera med färska jordgubbar, myntablad chokladdekorationer och grädde.