Helgmeny med ugnsbakad lax
Webbtidningen "Le Parfait" bjuder på härliga, lättlagade vinterrecept i senaste numret.
Frasiga smördegspaj till förrätt kan inte gå fel, särskilt inte den här provencalska varianten med stekt lök och sardeller. Enkelt och supergott före maten!
Ugnsbakad lax är perfekt bjudmat - det är lätt att lyckas med och den sköter sig själv i ugnen. I det här receptet får laxen får fin sälta och konsistens av saltbädden. Servera med en fräsch yoghurtsås, kokt potatis och en krispig grönsallad.
Till efterrätt blir det chokladtryffla - riktigt smarriga praliner med en pigg kombination av chili och mörk choklad. Gör tryfflarna i förväg så är det bara att trolla fram dem när det är dags för kaffe.
Se fler recept från tidningen Le Parfait
Bästa gå-bort-presenten!
Så här lätt gör du din egen Kakmix på burk