15 ingredienser
Om du är sugen på något sanslöst gott till efterrätt ska du pröva det här! En bra grej med denna pudding är att man på ett smart sätt kan använda olika slags brödrester, exempelvis briocher, croissanter och till och med panettone. /Jamie Oliver
Receptet är beräknat för 8 -10 personer.
Vinförslag
Kaliforniskt dessertvin - en Orange Muscat.
I England äter vi brödpudding på vintrarna, men Louisianaborna föredrar sin variant mitt i den stekheta sommaren. Därför tyckte jag att det här skulle vara en perfekt dessert att servera vid återinvigningen av restaurangen McGees Landing.
Du tycker kanske att det är konstigt att ha öl i såsen, men ölens maltsmak går väldigt bra ihop med choklad. Det händer också att jag har andra drycker i såsen, som Chianti, dessertvin, konjak och till och med vodka.
Det här är en verklig paradrätt, och även om det kan låta underbart att dö av en överdos choklad, så kom ihåg att det här inte är något som bör serveras alltför ofta.