Krydda torsken med salt och peppar och lägg den i en smord ugnsform.
Sätt in den i ugnen, använd gärna stektermometer då kärntemperaturen ska vara 45 grader. Det tar ungefär 15 minuter.
Boeuf Bourguignon
Stek svamp, bacon, lök och vitlök i smör så att svamp och bacon får en gyllenbrun färg.
Tillsätt vinet och kalvfonden och låt koka i 20 minuter så att vätskan reduceras till hälften.
Potatispuré
Koka potatisen försiktigt i saltat vatten.
Häll av vattnet och låt potatisen stå och ånga av i några minuter. Smält smöret och värm mjölken lite under tiden.
Pressa potatisen och tillsätt smör och mjölk i omgångar tills du får bra konsistens på purén.
Blanda i persilja och smaka av med salt och peppar.
Avslutning
Lägg purén i mitten av tallriken och tryck till med en sked så att du får en "grotta". Där lägger du grytan med sås och sedan placerar du fisken på toppen.