Johan och Elisabeths kokostoppar

Chokladdoppade kokostoppar
Foto: TV4
Johan SörbergElisabeth johansson 2
Johan SörbergElisabeth johansson 2

Johan och Elisabeths kokostoppar

5 ingredienser

Lättbakad favorit som bakas på endast fyra ingredienser. Bryn smöret för en lite knäckigare smak och doppa gärna i choklad för extra lyx.

Ingredienser

portioner
  • 75 g smör
  • 2 ägg
  • 90 g rörsocker
  • 200 g riven kokos
  • ev mörk choklad, att doppa topparna i

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Bryn smöret, låt svalna och blanda i kokos.
  3. Bleanda ägg och socker, vänd ned i smör och kokosblandningen. Låt svälla i 10 minuter
  4. Fördela smeten i 20 stycken kokostoppar på bakplåtspapper.
  5. Grädda ca 12-15 minuter till önskad färg, låt svalna.
  6. Smält chokladen. Doppa kokostopparna i choklad.