Skala och skiva alla grönsakerna. Skär allt i liknande storlek så det får samma tillagningstid.
Lägg dem på en ungsplåt. Placera vitlökarna i hörnet av plåten så du enkelt kan plocka ut dem senare (de ska vara i dressingen). Blanda runt, lägg i timjan, salta och ringla olivolja över grönsakerna. In i ugnen i 45 minuter på 210 grader.
Blanda 1-2-3-lagen enligt modellen: en del ättika, två delar socker och tre delar vatten.
Efter 45 minuter - ta ut grönsakerna ur ugnen. Plocka vitlöken åt sidan.
Slå på 1-2-3-lagen över grönsakerna. Grönsakerna snabbsyltas innan servering. Ta bort timjankvistarna.
Mosa och hacka vitlöken.
Hacka dillen och blanda ihop allt med crème fraiche.
Tillsätt salt och olivolja. Spä sedan ut dressingen med lite 1-2-3-lag för att tunna ut den.
Lägg lite sallad i botten av tallriken och lägg sedan på de snabbsyltade grönsakerna.
Skär skivor av det rökta köttet och placera på toppen. Avsluta med vitlöksdressingen.