Vispa ägg och socker poröst. Sikta de torra ingredienserna och vispa ihop med äggblandningen. Tillsätt mjölk och vispa ihop.
Grädda på bakplåtspapper på 200 grader i ca 7 minuter. Vänd botten upp och ner på bakplåtspapper och ta bort det gamla pappret.
Fyllning
Mjuka upp kastanjepurén och hasselnötskrämen i matberedare och vispa ihop tills den är homogen och fluffig
Bred ut fyllningen på den avsvalnade botten och rulla ihop.
Ganache
Häll 400 g choklad i grädden och micra tills chokladen har smält, ca 1 min. Låt ganachen svalna till rumstemperatur, gärna över natten.
Chokladflisor
Smält 100 g choklad och bred tunt på bakplåtspapper. Frys i några minuter och bryt sedan till tunna flisor.
Dekoration
Ta lite av ganachen och mjuka upp i micron för att kunna hälla över rulltårtan, resterande ganache som är lite
fastare fylls i spritspåse för att dekorera. Täck rulltårtan med den mjuka ganachen och dekorera med chokladflisorna. Spritsa på resterande ganache och pudra över florsocker. Servera!