Dela sötpotatisen i pommes-storlek och lägg i kallt vatten, gärna 60 minuter så stärkelsen dras ut.
Rör ihop yoghurt med smulad fetaost och rivet citronskal, smaka av med salt och peppar sen är såsen klar.
Ta upp sötpotatisen ur vattnet, torka den torr och blanda runt med majsstärkelse så den är täckt av ett tunt lager. Använd t ex en fryspåse, det är lättast. Lägg sedan ut på en plåt, lägg så att luft/värme kan flöda fritt mellan dem. Använd flera plåtar, men baka dem samtidigt i ugnen. Ringa lite olja över och salt. Baka på 210 grader varmluft i cirka 30 till 40 minuter.
Hacka persilja och blanda med kalkonfärs, citronsaft, chili, riven vitlök, kall kokt matvete och ägg. Krydda med salt och peppar. Blanda till en fördelad färs. Stek sedan i smör och olja tills biffarna är helt genomstekta. Servera med sötpotatispommes och yoghurtsås.