Grovhacka den mörka chokladen och lägg den i en kastrull tillsammans med smöret. Smält samman på medelvärme under konstant omrörning. Ställ kastrullen åt sidan.
I en bunke vispar du samman ägg, strösocker och farinsocker till en beige och fluffig smet med elvisp.
Tillsätt smörchokladen till äggvispet och vispa med elvisp tills allt går samman till en jämn smet.
Ha sedan ner resten av ingredienserna till kakorna i bunken och vänd försiktigt samman alltsammans med slickepott till en jämn och krämig deg.
Ställ bunken i kylskåpet så att degen blir fast i ca 30 minuter.
Täck två plåtar med bakplåtspapper.
Rulla degen till 15 lika stora bollar och fördela dem på plåtarna med generöst med mellanrum.
Grädda kakorna i mitten av ugnen i ca 10 minuter. Kakorna är väldigt mjuka när de är klara men ytan ska vara torr. Låt kakorna svalna helt och hållet på plåten.
Under tiden kan du göra glasyren.
Smält smöret till glasyren och låt svalna.
Blanda sedan ihop smöret med resten av ingredienserna, förutom kokosflingor, till en jämn och bredbar smet.
När både kakor och glasyr svalnat ordentligt är det bara att bre på glasyren och garnera med kokosflingor.
Förvara kakorna torrt och svalt i en lufttät burk.