Sätt ugnen på 175 grader. Spänn fast ett bakplåtspapper i botten av en springform som är 20 cm i diameter. Smörj kanterna med smör och ”mjöla” med kakao.
Smält smöret i en rymlig kastrull.
Blanda ner socker, kakao och salt. Rör sedan ner ett ägg i taget.
Avsluta med att röra ner vetemjölet och blanda ihop till en slät smet.
Fördela smeten i formen.
Grädda kakan mitt i ugnen i ca 18–20 minuter. Kladdkakan ska dallra rätt rejält i mitten.
Ta sedan ut kakan och låt kallna helt i kylskåp.
Kärleksmumsglasyr
Smält smöret till glasyren i en kastrull. Blanda i kakao, vaniljsocker och florsocker. Späd med kaffe tills du har en slät glasyr.
Häll glasyren på den kalla kladdkakan och strö över kokos.
Låt kakan stelna i kylen ytterligare en timme, sen är det bara att njuta!