Smula jästen i bunken till matberedaren. Värm på mjölken till fingervarmt och häll det över jästen och
blanda runt tills jästen löst sig. Blanda sedan i resterande ingredienser och arbeta degen med krok på mellanhastighet i 10 minuter. Plasta degen och låt vila i kylen 30 minuter.
Fyllning
Vispa smör och färskost fluffigt med en elvisp. Vispa i lite i taget av florsockret, vaniljsockret och maizenan. Vispa till en fin konsistens, sist blandar du i citronzest. Låt stå kallt.
Blanda blåbär med strösocker och maizena i en bunke och ställ åt sidan.
Utbakning
Kavla ut karlsbaderdegen till 40*48 cm på ett lätt mjölat bord. Skär ut 30 stycken 8*8 cm fyrkanter.
Spritsa en klick med creamcheesefyllning i mitten och lägg i några blåbär. Vik över kanterna, lägg i pappersform. Låt jäsa under duk i minst 60 minuter.
Sätt ugnen på 220 grader, pensla bullarna med ägg. Grädda mitt i ugnen i 8-10 minuter. Låt
svalna helt.
Glasyr
Blanda florsocker och vatten till önskad konsistens till glasyr som hälls på när bullarna är bakade och svala.