Börja med att hacka och steka lök och vitlök. Fräs på svag värme tillsammans med lite olja.
Finhacka vitkålen och stek tillsammans med löken tills allt är supermjukt. Tillsätt alla torra kryddor, ingefära samt chili.
Tillsätt tomatpuré, klyftade eller halverade potatisar, tomater och kokosmjölk. Koka försiktigt utan lock tills allt är nästan genomkokt. Tillsätt eventuellt mer vätska i form av vatten.
Smaka av med salt och peppar.
Dela ner fisken i grytbitar och tillsätt den mot slutet, låt koka i några minuter till. Toppa med färsk koriander och persilja och pressa över citron.
Riset
Börja med att smälta smöret i kastrullen. Stek upp riset och vermicellipastan i några minuter innan du slår på vatten och salt. Vänta tills första bubblorna börjar komma och sänk sedan värmen och lägg på locket.
Koka enligt risets anvisningar och lägg sedan åt sidan i 10 minuter innan du öppnar locket och serverar. Ta en gaffel för att fluffa upp riset.