Rör ihop vetemjöl, salt och varmt vatten ihop till en smidig deg. Linda in den i plastfolie och låt stå under tiden du rör ihop fyllningen.
För fyllningen, lägg svamp, salladslök, vitlök och ingefära i en mixer och mixa ihop. Stek sedan fyllning i olja i ca 5 minuter. Låt fyllningen svalna och ha i den hackade kimchin, äggulan, soja, sesamolja och risvinsvinägern. Smaka och tillsätt salt och peppar.
För buljongen, värm upp vatten i en kastrull och ha i misopastan och rör om tills mison lösts upp i vattnet. Ha i en hel salladslök, en bit ingefära och vitlök. Låt det koka ihop på medelvärme i ca 45 min. Smaka av med salt och peppar. Avsluta med sesamolja.
Hätta upp olja i en panna och ha i kanelstång, ingefära och vitlök på hög värme. Fräs i några minuter och häll sedan över den varma oljan över chiliflakes. Låt stå i några minuter och sila sedan av chilin, ingefäran, kanelstången och vitlöken. Behåll oljan.
Kavla ut degen tunn och stansa ut cirklar och ha i en tesked av fyllningen i varje cirkel. Vik sedan ihop till önskad form på dumplings. Vik ihop tills degen eller fyllningen tar slut. Ånga sedan dumplingsen i en bambuångkokare i ca 5–8 minuter. Servera dumplingsen med misobuljong och några droppar av chilioljan. Smaklig måltid.