Grovhacka daimen och lägg det i kastrullen tillsammans med vispgrädden.
Smält samman chokladen och vispgrädden på låg värme under konstant upprörning (jag växlar mellan 1:an och 2:an på en 6-gradig skala). Det är superviktigt att det inte börjar koka för då är risken stor att det inte går att vispa upp den sen.
Häll över fluffsmeten i en värmetålig bunke eller skål som du kan vispa i sen och låt den stå i kylskåpet minst 4 h tills den svalnat helt och hållet.
Under tiden kan du göra kladdkakan.
Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme).
Smält smöret i en kastrull och låt svalna.
Blanda ihop smöret med resten av ingredienserna i en bunke bara precis tills att de går ihop till en jämn smet.
Spänn fast ett bakplåtspapper i botten på springformen och häll upp smeten i den.
Grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 30 minuter. Den ska vara kladdig i mitten men inte för lös och färdig i kanterna.
Låt kladdkakan svalna helt och hållet i kylskåpet (minst 4 timmar men helst över natten) innan du vispar upp fluffet och toppar din kladdkaka med den, salta jordnötter och mer grovhackad daim.