0,5 burk dulce de leche, dulce de leche (ca 200 g)
Dulce de leche-grädde
3 dl vispgrädde
0,5 burk dulce de leche, dulce de leche (ca 200 g)
Gör så här
Sätt ugnen på 175 grader. Smörj och pudra en form på ca 20 cm i diameter med kakao.
Smält smöret i en kastrull. Blanda i socker, kakao och salt.
Rör ner ett ägg i taget. Avsluta med att röra ner mjölet och blanda ihop till en slät smet.
Fördela hälften av smeten jämnt i formen. Ringla över karamelliserad mjölk (dulce de leche) och täck med resten av smeten. Grädda mitt i ugnen ca 25 minuter.
Skaka försiktigt på kakan, den ska dallra lite lätt i mitten. Ta sedan ut och låt kallna helt i kylskåp.
Vispa grädden fluffig, rör i resten av den karamelliserade mjölken (dulce de leche) och servera med kakan.