Sätt ugnen på 175 grader (över- och undervärme) och fodra en springform med diameter på 23 cm med bakplåtspapper.
Smält smöret på medelvärme i en rymlig kastrull.
Tillsätt strösocker, kakao och salt. Blanda ihop och rör sedan ner ett ägg i taget. Lättast blir det om man blandar med en ballongvisp.
Ha till sist ner vetemjölet och rör försiktigt ihop till en jämn smet.
Häll upp smeten i formen och grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ca 20 minuter.
Under tiden kan du göra toscan.
Rör ihop alla ingredienserna till toscan förutom flagad mandel i en kastrull, värm på medelvärme och rör om hela tiden. När den börjat koka låter du den göra det i 5 minuter, under konstant omrörning tills den får en lätt gyllenbrun färg.
Blanda ner flagad mandel.
Klicka ut toscan på kladdkakan. Bred ut försiktigt i ett jämnt lager och grädda kladdkakan i mitten av ugnen i ytterligare 15 minuter.
Låt kladdkakan svalna helt och hållet, minst 4 h och helst över natten, innan du serverar den.