Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Lax tandoori med grönsaksris
Foto: TV4
Lax tandoori med grönsaksris
0
Spara
Av:
Kocklandslaget
Från:
Nyhetsmorgon
12
ingredienser
En bra vardagsrätt med asiatisk touch.
Asiatisk mat
Vardagsmiddag
Ingredienser
500 g lax
1 dl matyoghurt
1 msk tandoorikrydda
4 dl kokt ris
1 röd paprika
0,5 gurka
1 kruka koriander
1 gul lök
100 g isbergssallad
1 limefrukt
salt
peppar
Lägg i inköpslista
Spara
Gör så här
Öppna matlagningsläget
Blanda yoghurt med tandoori och gnid in laxen med, salta och peppra. Sätt in i ugnen på 200 grader i 15 min.
Skär ner löken och paprikan fint och stek i olja. Lägg i riset när det börjat ta färg och stek ytterligare några minuter.
Under tiden skär ner gurka och isberg och tillsätt när kycklingen är färdig så grönsakerna fortfarande är krispiga. Smaka av med salt och lime.
Skapa anteckning
Dela
Via e-post
Facebook
Pinterest
Twitter
Skriv ut